Warning: ltrim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/albervl48/domains/wondpleister.nl/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4369
style='background: url() no-repeat 0 0 / cover;' alt="Framo wondpleister">

Framo wondpleister
FRAMO wondpleister
FRAMO wondpleister

Bestel voordelig en snel via www.framo.nl

FRAMO – De klantvriendelijkste fysiotherapie en sport medische groothandel van Nederland
Met producten speciaal voor fysiotherapeuten, sportverzorgers, pedicure, wellness, masseurs, zorg- professionals, opleiders en bedrijven bent u hier aan het juiste adres voor alles op fysiotherapie, sport en medisch gebied. Ons assortiment bestaat uit een breed aanbod aan onder andere hulp- en steunmiddelen zoals nek, rug of pols braces, alle benodigdheden rondom bandages, pleisters en alles op het gebied van massage olie. Maar ook vindt u hier verschillende EHBO producten waaronder huid- en wondmiddelen, koelmiddelen en brancards.

Met ons brede assortiment aan sport medische artikelen hopen wij u de optimale uitrusting te kunnen bieden voor de uitoefening van uw vak. Door de vele verschillende grote en kleine merken die wij aanbieden, vindt u altijd dat artikel waar u naar op zoek bent. Mocht u iets missen in ons assortiment neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.